Lin gedekt

Lin heeft vorige week het huwelijk met Matti nogmaals over gedaan.

 

We hebben al veel aanvragen voor een Border Terriër pup.
Wil je toch bij ons op de lijst vul dan het contact formulier in met je motivatie waarom je een Border Terriër pup wilt.

34 reacties

Naar het reactie formulier

  • Nicolette Schippers op oktober 22, 2021 om 11:50 am
  • Reageer

  Hallo,
  Mijn leven lang met honden opgegroeid en nog steeds is een leven zonder hond ondenkbaar.
  Ons vorige bordertje is bijna 16 jaar geworden en in nov 2020 hebben we haar moeten laten inslapen. We missen haar enorm en willen dolgraag weer een border terrier omdat we het ras geweldig vinden en voor ons heel geschikt.
  Inmiddels ben ik gestopt met werken, mijn man ook en we hebben alle tijd voor een nieuw hondje.
  We hebben nog een oudere picardische herder die tot aan Joeka’s dood met haar heeft samengeleefd.
  De honden gaan mee met vacanties en als we eens oppas nodig hebben, hebben we voldoende vertrouwde mensen( dochters en vriendin) waar de honden mogen zijn.
  We wonen in Waalre op 150 m afstand vh bos en we hebben een ruime tuin waar de dieren ook lekker in kunnen rennen.
  We missen ons Joekje heel erg en zijn al sinds januari op zoek naar een teefje maar er zijn lange wachtlijsten dus het duurt al best lang.
  Misschien mogen we bij u op de wachtlijst voor een teefje.
  Vriendelijke groet en misschien tot ziens,
  Nicolette Schippers

  • Bennie Becker op oktober 31, 2021 om 4:05 pm
  • Reageer

  Onze boderterier Daisy is is helaas. Na 17 jaar overleden. Mijn vrouw en ik willen weer een boderterier. Het liefst een meisje. Net als Daisy. Mvg Bennie.

  • Claudine Roefs op november 11, 2021 om 10:36 pm
  • Reageer

  Wij willen ons graag voorstellen om in aanmerking te komen voor een pup ( reu of teef, heeft niet echt belang voor ons ) :

  Mijn man en ik, beiden vijftigers, wonen in het Noorden van België ( Brecht ).
  We hebben reeds ervaring met het opvoeden van honden. Mijn man is opgegroeid met honden en samen hebben we een fantastische Boxer gehad .
  Onze kinderen zijn het huis uit, mijn man heeft de kans gekregen om met vervroegd pensioen te gaan en ikzelf werk parttime.
  We hebben opnieuw de tijd en ruimte om alle aandacht te schenken aan een nieuwe levendige viervoeter, die net een formaat kleiner is dan een Boxer, maar even levendig en enthousiast.
  Hij of zij, zal zijn of haar energie kwijt kunnen in onze grote tuin 1,4 are en tijdens de wandelingen . We zijn een actief koppel en houden van wandelen en fietsen.
  Als we met vakantie gaan, gaat de hond gewoon mee, met de camper . Een goede socialisatie zal ervoor zorgen dat hij/zij overal mee naartoe kan !

  Hopend op een gunstige reactie,

  Met hartelijke groet,

  Rik en Claudine

  • Marja en Bouke op november 19, 2021 om 8:33 am
  • Reageer

  Hi Ronald,

  Al enige tijd zijn wij op zoek naar een maatje voor ons gezin. Wij zijn Bouke en Marja en vormen samen met onze twee kids van 4 en 8 een fijn gezinnetje in Doesburg. Een warm, liefdevol nestje dat we willen verrijken met een border terrier. Voor ons is een hond een echt gezinslid en we zullen hem het liefst overal mee naar toe nemen en de wereld samen ontdekken. Wij houden erg van natuurvakanties met onze caravan en uiteraard zal ons maatje ons daarin vergezellen. Beiden zijn we opgegroeid met honden en nu is de tijd gekomen dat we daar ook de tijd en aandacht voor hebben , wat uiteraard essentieel is! Het intelligente, vrolijke en onbevreesde karakter van de border terrier spreekt ons enorm aan. Kortom een perfecte match! We hebben een lichte voorkeur voor een reu, maar we laten ons graag verrassen door wat er op ons pad komt. Het zou super zijn om in contact te komen! Groetjes Bouke Marja Abel en Ruby

  • Geesje Van der molen op november 19, 2021 om 2:04 pm
  • Reageer

  Beste eigenaren van de borderterriër

  Graag zouden wij weer een border terriër puppy willen. Helaas hebben wij onze borderterriër 2 maanden geleden moeten laten inslapen. We hebben een hele mooie tijd met Nena gehad. Zij ging altijd met ons mee met de caravan, op de fiets en naar een vast hotel. Vele wandelingen met haar gemaakt in Zuid Limburg. We wonen vrijstaand met een grote tuin in een bosrijke omgeving. Wij missen de gezelligheid en de wandelingen met haar. Wij zouden graag in aanmerking komen voor een pup.
  Het zijn voor ons speciale hondjes, kom je andere border eigenaren tegen dan is het altijd even een praatje.
  Wij hopen in eerste instantie dat de dracht goed verloopt .

  Groetjes,

  Pier en Geesje

  Pier en Geesje.

  • Silvie Kooijman op november 20, 2021 om 4:55 pm
  • Reageer

  Beste heer en mevrouw,

  Ik wil me even voorstellen. Mijn naam is Silvie Kooijman en ben met mijn Hollands Smoushond reu Teuntje van nu bijna 9,5 jaar oud, woonachtig in Nieuwegein. Al jaren ben ik fan van de Border Terrier.
  In Nieuwegein woonde ook een stel met ik denk tarwe kleur borders die ze lieten dekken maar ik wilde niet zoveel geld betalen en ik zal heel eerlijk zijn mijn hart ligt bij een herplaatsbaar border terrier en dan een teefje vanwege mijn reutje. Ze zou dan wel gesteriliseerd moeten zijn en zoniet dan zou ik haar meteen laten steriliseren. Nu zult u denken waarom mailt deze mevrouw ons, nou omdat het heel moeilijk is om aan een herplaatsbaar border terrier teefje te komen. Misschien weet u iemand die een bordertje door omstandigheden niet meer in huis kan hebben. Maar toch wil ik me bij jullie op de lijst zetten voor een pupje omdat ik toch graag een border terrier in mijn leven wil hebben als mijn hond Teuntje er straks niet meer is maar ik hoop dat er eerder een border bij ons in huis komt zodat Teuntje en de nieuwe border nog met elkaar kunnen leven. Vriendelijke groet, Silvie en Teuntje

   • Marja op november 23, 2021 om 6:10 am
   • Reageer

   Hi Silvie,

   Ik moest aan je bericht denken toen ik een herplaatser border terriër teefje voorbij zag komen. Wie weet is deze dame iets voor jou;
   https://link.marktplaats.nl/m1776746469?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios

   Succes! Groetjes Marja

    • SJMKooijman op november 24, 2021 om 3:49 pm
    • Reageer

    Hallo Marja, ik zag je berichtje en ben meteen op marktplaats gaan kijken maar staat verlopen bij. Via marktplaats moet je wel heel erg uitkijken hoor maar toch bedankt voor je reactie .Vriendelijke groet, Silvie

     • MJ op december 1, 2021 om 1:21 pm
     • Reageer

     Klopt. Het zou nooit mijn keuze zijn, hoewel ik de herplaatsertjes vaak zo sneu vind dat ze misschien een kans verdienen.

 1. Alkmaar, zaterdagmiddag 27 november 2021

  Geachte heer Lemminga,

  Graag zouden wij (Marcel & Kees) een hondje willen hebben in huis. Vanwege mijn arbeidsongeschiktheid/depressies hadden wij een lieve poes in huis, maar deze is inmiddels overleden. Ik had er ontzettend veel baat bij aan haar aanhankelijkheid en liefde.
  Nu is het huis leeg en stil, wanneer mijn man werkt. Graag zou ik met een Border terriër op pad willen gaan. Heerlijk wandelen in het Alkmaarderhout of in het Heilooërbos of in Bergen/Schoorl wat bij ons allemaal om de hoek ligt. Of het hondje gezellig meenemen naar de Alkmaarsche Roei- en Zeilvereeniging waarvan ik lid ben. We hebben geen kinderen. Het huis heeft een groot dakterras en voor ons huis begint gelijk het plantsoen. Er is genoeg ruimte in dit enorme huis voor het hondje om rust te zoeken wanneer dat nodig is of te knuffelen met ons.
  Graag gaat onze voorkeur uit naar een Border terriër teef, maar een reu zou ook mogen. Al heel lang kijken we continu naar mensen die een hondje hebben en we vinden dat onze tijd nu ook is aangebroken om een Border terriër te mogen hebben. Een huisdier helpt mij ontzettend veel om de draad op te pakken in het leven en liefde te mogen geven aan een dier. Het helpt mij om er bovenop te komen. De ritme van de dag weten te zoeken samen met de hond. Boodschappen doen met de hond, uitlaten, liefde geven en ontvangen enzovoort. Wij hopen daarom dat u misschien voor ons binnenkort of in de toekomst voor een lief hondje kan zorgen.

  Bij voorbaat dank.

  Een fijn weekeinde.

  Met vriendelijke groet,

  Kees Floor (en namens Marcel Meijer)

  • johan roggeman op december 3, 2021 om 9:54 am
  • Reageer

  beste
  ik ben op zoek naar een Border terrier,kunnen jullie me helpen?
  mvg Johan Roggeman

  • Philippe op december 15, 2021 om 4:50 pm
  • Reageer

  Beste Roland & Betsie,

  We kijken al een hele tijd uit naar een Border terriër pup en reageren dan ook hoopvol op dit bericht.

  We stellen onszelf graag even voor. Wij zijn Philippe en Goele en hebben een zoontje van 6 jaar, Emiel.
  We hebben zelf reeds een Norfolk terriër van 3,5 jaar, Mila. Ook hebben we een kat, Poeske, die inmiddels 8 jaar is.

  Onze voorkeur gaat uit naar een Border omdat we ons zijn gaan verdiepen in z’n kenmerken. We hebben er veel over gelezen. In het verleden hebben we voor de Norfolk terriër gekozen. De Border terriër is ons echter altijd blijven aanspreken en lijkt voor ons de ideale keuze om te combineren met onze huidige huisdieren en gezinssituatie.
  We hebben een huis met een grote tuin, rustig gelegen aan natuurgebied Negenoord-Kerkeweerd.

  We zijn ons ervan bewust dat een goede opvang van een pup noodzakelijk is. Beiden hebben we een flexibele werkgever en zouden we onze uren zo kunnen afstemmen dat er zeker opvang is wanneer er een pup zou komen. Daarnaast zijn onze ouders ook erg betrokken en zorgen zij nu ook voor opvang als Mila te lang alleen zou zit.

  Philippe is een fervent visser. Hij zou dan ook graag onze nieuwe pup hieraan laten wennen en deze meenemen op vistripjes.
  Goele gaat dagelijks wandelen met Mila, zowel hond als baasje genieten hier erg van. Een extra wandelmaatje is meer dan welkom.
  Aangezien we nu reeds een teefje hebben lijkt het ons wel noodzakelijk dat het 2de hondje een reu is.

  We horen graag van u! Alvast bedankt!

  Vriendelijke groet,
  Philippe Haldermans & Goele Vanreyten

 2. Beste Baasjes van Lin!

  Wij zijn Bart en Naomi (30 en 32) en wonen samen in Rotterdam Blijdorp. We zijn nu vier jaar samen en beiden opgegroeid met een hond. De afgelopen jaren was het al duidelijk dat we in de toekomst dolgraag een hondje zouden willen, maar de juiste basis moest er eerst zijn.

  Nu wonen we met plezier op de begane grond met een tuin en het park om de hoek waar elke dag veel hondjes lopen om mee te spelen. We hebben een auto en houden van regelmatige uitjes naar het strand of het bos. We zijn beiden zzper en werken parttime als klusser en fotografe. We hebben daarin een ritme gevonden en kunnen dus met elkaar goed afwisselen zodat er in het begin altijd iemand thuis is en we rustig kunnen oefenen en genoeg aandacht hebben voor ons nieuwe hondje!

  We zijn al meer dan twee jaar aan het rondkijken en orienteren wat voor soort hond bij ons past qua karakter, formaat en ras en kregen een steeds beter beeld, totdat we uiteindelijk vorige week een borderterrier pup in het bos zagen en meteen allebei verliefd waren. Sindsdien hangt er een fotootje in onze wc en is het wachten op een nestje met de pup die bij ons hoort. We wachten geduldig af en kijken heel erg uit naar zijn of haar komst!

  Hartelijke groeten uit Blijdorp,

  Naomi en Bart

  • Mariana op december 21, 2021 om 11:00 am
  • Reageer

  Goede dag, wij zijn een gezin uit Den Haag en we vinden dat onze kinderen oud genoeg zijn om te genieten van de verantwoordelijkheid van het hebben van een hond. Mijn man heeft in het verleden veel niet-rassen honden gehad. Na wat onderzoek te hebben gedaan, denken we echter dat een borderterriër perfect bij ons gezin zou passen. Alvast bedankt voor de tijd en een fijne kerst

  • Luyts op december 26, 2021 om 12:32 pm
  • Reageer

  Beste,
  Wij zijn een koppel van rond de 50 we hebben altijd honden gehad maar nog nooit een border terriër. Wij zijn al een geringe tijd op zoek naar een pup. Daarmee zouden we ons graag op de wachtlijst zetten.
  Alvast bedankt Mvg luyts Inge en peter van dessel

  • Babs Bronkhorst op december 30, 2021 om 7:23 pm
  • Reageer

  Hallo Roland, wij zijn Jan Willem en Babs en 62 en 61 jaar oud. Onze allerliefste Border terrier Ollie is 13 jaar en er is onlangs geconstateerd dat hij een tumor in de neus heeft. We zitten in zijn laatste weken en willen hem gezien zijn slechte conditie en vele bloedneuzen niet langer laten lijden. Wij zijn verschrikkelijk verdrietig want Ollie is onze grootste vriend. Ook van onze (niet meer thuis wonende) volwassen kinderen trouwens. Wij kunnen ons een leven zonder border niet voorstellen en hopen dat we niet al te lang zonder moeten. Ik werk sinds juli niet meer en mijn man gaat over anderhalf jaar met pensioen. We hebben dus alle tijd voor een hond. We wonen op de Veluwe dicht bij de bossen, waar we iedere dag gaan wandelen en ook vlak bij het Veluwemeer.
  We gaan alleen met vakantie als het hondje mee kan!
  We wonen in een twee onder één kap woning met een ruime afgesloten tuin.
  Nu wat verdrietig over de situatie waar we in zitten maar straks opnieuw beginnen met een pup lijkt ons geweldig.
  We hopen dat we in aanmerking komen voor een pup van jullie. Het liefst een reutje maar een teefje mag natuurlijk ook. We hebben echt heel veel tijd en liefde voor een hondje.
  Hartelijke groeten,
  Babs

   • Betsie Lemminga op januari 6, 2022 om 9:26 pm
   • Reageer

   Hallo Babs,

   Zou u mij nog even weer kunnen mailen ik ben u mailadres kwijt.

   Groetjes Betsie Lemminga

  • Hans op januari 2, 2022 om 3:20 pm
  • Reageer

  Dag Roland,

  ook wij zijn op zoek naar een border terrier. Liefst een teefje. Mijn vraag is of er eventueel nog een puppy van te koop is en wat deze dan kost. Mijn vrouw en ik zijn verliefd geworden op dit hondenras en zouden er graag één willen.
  Het hondje komt in goede handen terecht en wij zullen er zeker goed voor zorgen. We hebben ruim de tijd voor het hondje. We wonen in een bosrijke omgeving en mijn vrouw is gepensioneerd. Zelf werk ik nog maar heb diabetes. Daarom moet ik veel bewegen en dat doe ik dan ook in de vorm van wandelen.

  Aan aandacht zou het hondje dus zeker niets tekort komen!
  Graag verneem ik uw reactie.

  • Yvette op januari 2, 2022 om 5:50 pm
  • Reageer

  Lieve Lin,

  Wat ben je mooi! Wij zijn een gezin woonachtig in Den Bosch, 2 pubers en daarnaast woont Harley bij ons, een Border Terriër van 7 jaar oud. We zoeken voor hem een maatje, en hopen die te vinden in een zoon van jouw. Wij als trotse baasjes zijn enorm blij dat wij Harley mogen hebben. Mocht je denken dat Harley in aanmerking komt voor een maatje dan horen we het graag.
  Alvast een dikke poot van Harley.

  • Nadieh op januari 3, 2022 om 3:48 pm
  • Reageer

  Beste Roland (en Lin natuurlijk),

  Wij zijn een samenwonend stel en op zoek naar ons eerste hondje samen.
  Beiden zijn wij opgegroeid met honden, waarbij ik zelf 16 jaar heb kunnen genieten van mijn Border Terrier Dobby.
  Helaas is Dobby vorig jaar overleden.
  Wij zijn specifiek op zoek naar een Bordertje, omdat het vrolijke, eigenwijze ras erg bij ons past.
  Daarbij heeft mijn vriend last (niezen) van veel andere hondenrassen met een ander soortige vacht.
  Wij weten uit ervaring dat dit met een Bordertje wel goed zit.
  Samen hebben wij veel liefde en tijd te geven, doordat ik deels vanuit huis werk en mijn partner wisselende diensten heeft zodat er vaak iemand thuis is.
  Onze voorkeur gaat uit naar een teefje, maar met een reutje zijn wij ook hartstikke gelukkig.

  Ik hoor graag of wij in aanmerking zouden kunnen komen voor een van Lin’s puppies.

  Met vriendelijke groet, Nadieh en Ilja

  • Lot op januari 25, 2022 om 1:26 pm
  • Reageer

  Beste!!

  Binnen mijn ouderlijk gezin hebben win altijd border terriërs gehad, toen ik ging samenwonen hebben wij dan ook samen een border terrier genomen, lieve Jenna die echt gegroeid is in ons gezin waar al snel uitbreiding in kwam , Jenna was een lieverd een echte gezinshond die graag bij ons lag en was !!! We willen niets liever dan weer een border, we kennen het ras goed en kijken uit naar de heerlijke wandelingen en het opvoeden van de border !!!

  • De kaestecker christel op februari 1, 2022 om 10:41 am
  • Reageer

  Hallo mijn naam is christel wij zouden graag een border terriër willen .We zijn beiden op vervroegd pensioen dus tijd genoeg ,de pup zou eigenlijk nooit alleen zitten .We hebben steeds een boxer gehad maar die is tot onze grote spijt overleden wij wonen wel in Antwerpen maar we weten dat pups pas op hen 15 weken de grens over mogen maar wij staan op een camping in Zeeland en kunnen die tijd dus overbruggen MVG CHRISTEL

  • Christine op februari 6, 2022 om 3:54 pm
  • Reageer

  Hallo,

  Wat een prachtige hondjes hebben jullie! Een beetje het type zoals onze eerste border Kaely.
  Wij zijn al een tijdje op zoek naar een border pup. Het mag ook op wat langere termijn, bijvoorbeeld volgend jaar of eind dit jaar. Het liefst een teefje.
  We wonen in de Veluwse bossen en werken beiden veel vanuit huis, dus onze border Donja is niet veel alleen. We zijn echte wandelaars, elke dag in het bos te vinden. Hoewel Donja al op leeftijd is loopt ze met gemak nog 10 kilometer.
  Met onze buren, die een hulphond hebben , hebben we een hele fijne uitwisseling van honden zo nodig en vandaar dat Donja nog nooit in een kennel is geweest, al zou ze dat misschien best leuk vinden. Deze zomer gaat ze mee naar Frankrijk, mooie bergtochtjes maken.
  in 2021 hebben we Donja’s beste kattenvriend Jip moeten laten inslapen en sindsdien denk ik steeds: er zou al best een pupje bij kunnen. Waarom wachten tot Donja heel oud wordt of nog erger…

  Daarbij vind ik het opvoeden en africhten van een hond echt ontzettend leuk. Thuis ook altijd (jacht) honden gehad, die mijn vader ook bij de jacht gebruikte en daar steek je een hoop van op.

  Mochten jullie anderen weten die een nestje verwachten, dan horen we dat ook heel graag.

  Hartelijke groeten,
  Christine

  • Raimond Tijhuis op april 8, 2022 om 7:57 am
  • Reageer

  Hallo,
  Wij zijn erg geïnteresseerd in een border pup. Wij hebben al 1 border Terriër en zoeken er een maatje voor hem bij. We hebben 1 zoon van 4 jaar en dat klikt enorm goed. Ook hij wil er graag een puppy bij.
  Zou je ons op de lijst willen zetten?
  We horen graag!

  Vriendelijke groeten

  Raimond Tijhuis

  • Astrid Leurs op april 9, 2022 om 4:41 pm
  • Reageer

  Hallo
  Ik zou heel graag een border terriër willen hebben liefst een vrouwtje.
  Ik ben als kind opgegroeid met een border terriër.
  In de winter had ik altijd atletiek training in het bos en ging onze border altijd mee met het hardlopen
  Dit doe ik nog steeds graag en ook wandelen en het liefst zou ik dit weer met een border terriër doen.
  Aangezien ik nu meer tijd heb zou ik graag op de (wacht)lijst komen te staan.

  Mvg

  Astrid

  • Nynke Wever op april 23, 2022 om 10:41 am
  • Reageer

  Onlangs is ons beste maatje Billy (van nog maar 9 jaar) overleden en we missen zijn vrolijke aanwezigheid elke dag. Heel graag willen wij dan ook weer een border terriër in ons midden.

  Ik (Nynke) ben thuis opgevoed met verschillende honden rassen en ben 10 jaar geleden op zoek gegaan naar het ideale ras voor ons gezin. We hebben toen voor een border terriër gekozen en dat was echt de beste combinatie met ons gezin. Stoer niet te groot ( een grote hond in een boot tillen vanaf het strand is lastig ?) en niet te klein en sterk genoeg om mee te ravotten.
  Onze voorwaarde voor het houden van een hond was (en is nog steeds) dat we altijd een oppas hebben tijdens de vakantie.

  Cor en ik ( Nynke ) hebben een zoon van 17 en een dochter van 19.
  We zouden het heel fijn vinden om in aanmerking te komen voor een border terriër reutje. Het liefste na de zomer vakantie want we willen uitgebreid de tijd hebben om hem op te voeden. En zo’n nieuwe kleine vriend wil je natuurlijk niets van missen (onze kinderen gaan niet meer gelijk met ons op vakantie).

  In den helder is er bos , duinen en strand om te wandelen en ook in onze buurt is genoeg plek om te rennen en wandelen met de hond.

  We komen graag langs als dat nodig is om kennis te maken zodat u weet in wat voor nest uw pup eventueel terecht komt.

  Ik hoop van u te horen of wij in aanmerking komen voor een pup uit een toekomstig nest.

  Met vriendelijke groet,

  Familie Wever

  • Patricia op mei 3, 2022 om 8:14 am
  • Reageer

  Wij zijn patricia, mark en fleur
  Vroeger hebben wij een border terriër gehad toen ik 5 jaar was. Helaas mocht deze door een aanrijding niet oud worden
  Toch is het ras bij mij altijd in gedachten gebleven.
  Nu het past binnen in ons gezin om een hond de aandacht te kunnen geven die hij verdient is dit ras mijn voorkeur.
  Ze staan erom bekend om heel lief en zorgzaam te zijn voor kinderen.
  Mijn dochter fleur is gek op dieren maar speciaal op honden.
  We willen haar graag omdezelfde reden als voor onszelf een hondje gunnen die een maatje van ons gezin kan worden.
  Met vriendelijke groet patricia

  • Janny Loos-Diepeveen op mei 13, 2022 om 7:15 pm
  • Reageer

  Goedenavond,

  Na het verlies van onze Franse Bulldog
  Willen wij graag een kleine stoere hond die goed mee kan lopen.

  Na veel onderzoek komen wij uit bij een Border terriër.

  Dit omdat hij ook lief voor kinderen is.

  We horen dan ook graag of wij in de aanmerking komen voor een puppy

  Groetjes Janny

  • Jef en Caty Mouton Sergeant op september 10, 2022 om 2:48 pm
  • Reageer

  Wij zijn Jef en Caty – beide gepensioneerden, maar actief en in beweging.
  We wonen dicht bij een bosrijk gebied en hebben een grote tuin.

  We zijn beide graag met de honden bezig, hebben nu een Zwitserse herder en acht jaar oud en een vondeling Jack Russell die al meer dan 12 jaar bij ons is, mogelijks een veertien tal jaar oud.
  Hij wordt echt oud en daarom zijn we stilaan aan het uitkijken naar mogelijks nieuw gezelschap voor onze herder, ook voor ons. Na veel gelees en onderzoek vonden we een border terriër een goede keuze,
  Niet te groot maar toch met karakter.
  Ik heb ook al twee bouviers gehad die telkens 13 jaar oud geworden zijn.
  Onze honden luisteren gemakkelijk, ik oefen er graag een beetje mee.

  Het is zeker nog niet dringend want we willen graag de Russell de nodige aandacht geven,
  maar willen ons toch inschrijven, we hoorden van de dierenarts dat er vermoedelijk een wachtlijst zal zijn.
  Hij raadde ons aan dit te doen.

  Hartelijk dank en vriendelijke groet.
  Jef en Caty

 3. Tot ons groot verdriet hebben we in juli van dit jaar afscheid genomen van onze Sam.
  Sam (Hamish of the Precious Stone) was op twee maanden na bijna 18 jaar geworden. Sam is opgegroeid in een gezin met 4 kinderen en zoals je wel zult begrijpen missen wij hem nog elke dag.
  Grotendeels opgegroeid in Huizen (NH) heeft Sam zijn oude dag doorgebracht op onze boerderij (woon/recreatie) in Friesland.

  Onze 4 kinderen zijn de deur uit, maar we genieten nu van onze mooie woonomgeving en de verhuur van een 5tal recreatie appartementen in onze boerderij.
  We wonen in Gaastmeer aan het water (Friesche merengebied) en de water/zeilsport is onderdeel van ons leven. Sam is altijd met ons op zeil/avontuur mee gegaan. Voor een oversteek naar bijvoorbeeld Engeland draaide hij zijn honden poot niet om.

  Gezien de leegte die Sam achterlaat kijken wij weer uit naar een volgende border terriër. Graag zoeken wij contact of jullie ons hierbij kunnen helpen.

  • Gini Weekhout op maart 8, 2023 om 12:04 pm
  • Reageer

  Dag Roland,

  Al 25 jaar hebben wij steeds 2 hondjes. Het waren altijd Westies. Echter met dit ras wordt teveel gefokt waardoor het ras niet zo sterk ( meer) is. We hebben dus steeds te vroeg afscheid moeten nemen. In de zomer van 2021 opnieuw …het hondje wat overbleef miste haar maatje sterk. In het najaar 2021 op zoek gegaan voor een nieuw maatje. Dit is een borderterrier geworden van 6 jaar oud. Wat een ontzettend fijn ras!
  En nu is in december 22 onze Westie Pien ook overleden en nu is Puck alleen…
  We zouden nu graag voor haar een maatje willen vinden. En bewust zoeken we een borderterrier.
  We wonen in een prachtig wandelgebied de Heide in Heerenveen
  We beseffen dat er sprake zal zijn van een wachtlijst.
  Echter wie weet…
  In april ga ik naar de trimworkshop vd borderterrier.
  Voor het eerst zijn we lid geworden van een club..
  Ik hoop dat u ons kunt inlichten over een mogelijkheid bij u voor een pup .
  Vriendelijke groet
  Pieter en Gini Weekhout

 4. Wij hebben na 13 en half jaar afscheid moeten nemen van ons border meisje Ticka twee.
  Shit, shit, maar dat hoeven we jullie niet uit te leggen.
  We zijn rond de 80 jaar en we realiseren ons heel duidelijk dat ze ( ja weer n teefje svp)ons kan overleven ,maar onze dochter is het “ vangnet” We wonen in een fantastische bosrijke omgeving. Ticka was een natuurlijk reden om er op uit te gaan . We hopen natuurlijke op een positief bericht. We zijn absoluut niet van plan om er mee te fokken ..

  • John op augustus 30, 2023 om 1:02 pm
  • Reageer

  Na zo’n 25 jaar voor 2 labradors gezorgd te hebben missen we nu al een paar jaar het gezelschap van een hond. We wisten niet welk ras er nu bij ons past dus bleef een hond alleen een wens. We zijn inmiddels niets ouder en zoeken een pup die past bij onze levensstijl. Rustiger, geen kinderen en veel reizen door Europa met de caravan. We wonen op een ruim appartement vlak bij zee, duin en strand iets wat de vorige honden fantastische vonden.
  Op een camping in Frankrijk kwamen wij in contact met de border Terrier van onze “buren” en waren verkocht. Dit is wat we zochten.
  Hoelang moeten wij wachten?

  • Linda van Dreumel op september 13, 2023 om 3:00 pm
  • Reageer

  Hallo, vroeger als meisje hadden we thuis een Border Terriër. Nu is samen met mijn 2 boys (11 en 13) een huis heb willen we er graag een hondje bij. Krijgen jullie binnenkort nog pups?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten